Från källarförråd till studio

Mitt i semestern kontaktade A mig och undrade om jag kunde hjälpa honom att gör klart en studio. Det var ett projekt vi började arbeta med för ganska länge sedan.

Nu var själva ombyggnaden klar och A hade tillfälle att resa och besöka den aktuella platsen för att göra klart akustiken i studion. Frågan var om jag hade möjlighet att hjälpa honom?
Naturligtvis kunde jag det!

Vi började med att göra en inspelning i den tomma studion. Sedan blev det ett antal timmar vid datorn för att göra akustiska beräkningar och skicka förslaget till honom så att han kunde bygga och montera akustikpaneler.

När det var klart gjordes en ny inspelning som analyserades och så tillverkades lite ytterligare paneler.  När vi var klara och gjorde en ny mätning kunde vi konstatera att resultatet blev mycket bra.

Nu är ännu en studio klar att användas för att sprida evangeliet i ett område med många onådda folkgrupper.
SN

Publicerad i Okategoriserade.