Rehab-huset i Ryssland

Goda nyheter! Arbetet på rehab-huset i Ryssland har återupptagits efter vinteruppehåll och avsaknad av pengar för inköp av material. Det har under en längre period varit omöjligt att föra över pengar och att träffa våra medarbetare på plats på grund av Covid-19 och kriget i Ukraina. Men nu har vi lyckats förmedla alla gåvor som hittills kommit in via webbshoppen. Tacksamheten och glädjen var stor när våra medarbetare i Ryssland tog emot de gåvor som ni gett till arbetet. Vi ber och hoppas att arbetet kan slutföras under sommaren, så huset kan tas i bruk för att stötta utsatta personer innan höstkylan kommer.

Alla som gett en gåva via webbshoppen har fått en uppdatering att gåvorna är överförda. I takt med att materialet köps in och monteras i huset kommer vi också uppdatera med bilder i de ”digitala tvillingarna” på det gåvorna givits till.

Det finns fortfarande chans att vara med och stötta arbetet på olika sätt. De två sista produkterna i webbshoppen är två stycken våningssängar. Passa på och ge en gåva genom webbshoppen innan de tar slut, så får du en digital tvilling där du kan följa vad gåvan används till.

 

Publicerad i Europe/Euroasia, Hälsovård.